نماینده مردم بندرماهشهر، امیدیه، هندیجان و بخش جولکی در مجلس از افتتاح و مورد بهره‌برداری پل هم‌سطح پتروشیمی بندرامام با هدف کاهش بار ترافیکی و ارتقای رفاه شهروندان و با تأمین مالی ۱۱ میلیارد تومانی خبر داد.

افتتاح پل هم‌سطح پتروشیمی بندرامام با تأمین مالی ۱۱ میلیارد تومانی

به گزارش خبرنگار خانه ملت، پل هم‌سطح پتروشیمی بندرامام با هدف کاهش بار ترافیکی و ارتقای رفاه شهروندان، با تأمین مالی ۱۱ میلیارد تومانی از سوی پتروشیمی بندرامام و اجرای شهرداری بندرماهشهر، با حضور امیر حیات مقدم نماینده مردم بندرماهشهر، امیدیه، هندیجان و بخش جولکی در مجلس شورای اسلامی، سپهدار انصاری‌نیک مدیرعامل پتروشیمی بندرامام، بهاروند فرماندار بندرماهشهر، حجت‌الاسلام سلامت‌نژاد امام‌ جمعه شهرستان، مهندس نظارات شهردار ماهشهر، اعضای شورای شهر و جمعی از مسئولان افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

امیر حیات مقدم، نماینده مردم بندرماهشهر، امیدیه، هندیجان و بخش جولکی در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از عملکرد پتروشیمی بندرامام در حوزه مسولیت های اجتماعی، گفت: از پتروشیمی بندرامام و مدیرعامل که در بحث مسئولیت های اجتماعی اثرگذار هستند و گره‌ هی از مشکلات مردم را باز کردند، تشکر می کنم.

همچنین سپهدار انصاری‌نیک، مدیرعامل پتروشیمی بندرامام نیز در ادامه با تأکید بر اهمیت ایفای مسئولیت‌های اجتماعی، افزود: هزینه‌کرد منابع مالی باید منجر به اجرای پروژه‌های مفید و قابل بهره‌برداری برای مردم شود و پل هم‌سطح پتروشیمی بندرامام نمونه‌ای موفق در این مسیر است.

افتتاح پل هم‌سطح پتروشیمی بندرامام با تأمین مالی ۱۱ میلیارد تومانی

حجت‌الاسلام سلامت‌نژاد امام‌ جمعه بندرماهشهر نیز با تقدیر از عملکرد پتروشیمی بندرامام در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، گفت: از پتروشیمی بندرامام به‌ ویژه مدیرعامل محترم به دلیل اجرای چند پروژه مهم در شهر قدردانی می‌کنیم.

فرماندار بندرماهشهر همچنین در این مراسم با اشاره به مشکلات مالی شهرداری‌ها، از حمایت صنایع پتروشیمی منطقه به‌ویژه پتروشیمی بندرامام در اجرای پروژه‌های عمرانی و خدماتی تقدیر کرد و خواستار تداوم این حمایت‌ها شد.

مهندس نظارات شهردار ماهشهر ضمن قدردانی از مدیرعامل پتروشیمی بندرامام، اظهار کرد: با افتتاح این پروژه به‌ ویژه در آغاز سال تحصیلی شاهد کاهش گره‌های ترافیکی خواهیم بود و سرویس‌های شرکت‌ها نیز می‌توانند از مسیر ایمن و روان برای تردد استفاده کنند.»

عسکری رئیس شورای شهر بندرماهشهر نیز در این مراسم، پل هم‌سطح را نماد پیوند صنعت و جامعه دانست و از مدیرعامل پتروشیمی بندرامام به‌ عنوان الگویی ارزشمند در نگاه فراتر از صنعت به توسعه شهری یاد کرد. وی ابراز امیدواری کرد که سایر صنایع منطقه نیز با الگوگیری از این اقدام، در آبادانی و توسعه شهر سهیم شوند.

گفتنی است این پل، خیابان پتروشیمی بندرامام را به کمربندی ماهشهر متصل می کند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha